• Foto: Tom Ivar Arntsen

Lillestrøm TH Neste hinder på veien!

Skrevet av Henriette Christiansen

Det er endelig klart hvem Runar Sandefjord møter i Kvalikken! Det blir ikke ukjente Lillestrøm TH, som vi kjenner fra fjorårets Grundigliga.

Laget rykket ned fra den øverste divisjonen forrige sesong og ligget i toppen av 1.divisjon for å kjempe seg tilbake til eliten. Det er klart for to kamper for videre eksistens i Grundigligaen for Runar Sandefjord sin del. Spillerne på Lillestrøm er heller ikke ukjente for Runars del. Stian Nøstdahl og Trym Bilov-Olsen som begge er oppvokst i Runar spiller for Lillestrøm etter at de flyttet til hovedstaden for å studere. Det er klart det blir en morsom kamp for begge lag!

Kampene spilles henholdsvis 17.April i Lillestrøm og 20. April i Runarhallen! 

 

Vi Håper alle våre supportere vil ta turen til Runarhallen 20. April!