Ny midtback klar for Runar Sandefjord

Skrevet av thoreborg

Det en glede å ønske Espen Røhmer velkommen til Runar Sandefjord.

Espen er 24 år gammel lærerstudent og kommer fra Oslo. Han har spilt for Nordstrand, Fjellhammer, Bækkelagget, og har spilt de siste årene i Follo HK, der har han gjort det svært godt med et klokt håndballhode og sine sterke finter. Han var kaptein på Follo HK forrige sesong der han scoret 73 mål i 1.divisjon.

Espen har tidligere vært en del av det Norske junior landslaget LM92.

Han har opp igjennom årene skaffet seg en del erfaring og vil bli en av de erfaren spillerne i troppen tross sin unge alder. Vi tror at publikum i Runarhallen vil få stor glede av Espen de kommende sesongene, ettersom han har signert en 2 års avtale med oss.

Vi gleder oss til å se Espen i aksjon i Runarhallen!