Islandske Toggi klar for Runar Sandefjord!

Skrevet av lenetrall

Vi ønsker Islandske Torgrimur Smari Olafsson velkommen til Runar Sandefjord, han går under kallenavnet Toggi født 1990. Toggi er en anvendelig spiller som kommer fra den Islandske klubben Fram, der han spilte venstre bak og midtback.

De harde fakta:

Høyde: 191cm

Vekt: 95kg

Antall spilte kamper sist sesong 26

Antall mål sist sesong 114

Antall yngre landskamper for Island 30

Trener Joan Zanotti er storfornøyd med signering; Jeg er meget tilfreds med at Toggi valgte Runar Sandefjord. Han er en meget god og anvendelig spiller som jeg er trygg på at vil bli viktig for oss fremover.

Hovedpersonen selv sier: Jeg valgte å gå til Runar fordi jeg tror det er riktig steg i min karriere. Da jeg møtte menneskene i klubben, spillerne i klubben og hallen var jeg sikker på at dette er noe jeg ønsker. Byen virker også hyggelig og jeg kan nesten ikke vente på å komme til Sandefjord, møte menneskene i byen og ha noen gode år i Norge.

Mitt mål neste sesong er å hjelpe Runar ditt der Runar hører hjemme, i den øverste ligaen i Norge.

For ytterligere informasjon:

  • Johan Zanotti – 464 72 842
  • Toggi – + 354 861 43 24