Playmaker Kristian Søraker har signert!

Skrevet av lenetrall

95-modell Kristian Søraker har signert en 2-årskontrakt med Runar Sandefjord. Playmaker er en ettertraktet ung herre som vi er veldig stolte av å ha med i stallen. Kristian kommer fra Charlottenlund. Og har tidligere spilt i  St. Halvard og Skogn som han vokste opp i.

I fjord møtte Runar Sandefjord, Charlottenlund i cupen og fikk merke mål kåtheten til det unge talentet. Til sammen 12 mål satte han mot i denne viktige kampen. Dette åpnet øynene til Runar Sandefjords sportslige utvalg som har hatt Kristian i kikkerten siden.

Kristian er en målfarlig playmaker, som har sine styrker fremover på banen. Men samtidig har han spilleforståelsen til å bli en god forsvarsspiller og det skal det jobbes med i Haukerød klubben. Han er tempo sterk, har god spilleforståelse og ett hurtig skudd. På dagtid er Kristian lærerstudent.

Vi ønsker Kristian velkommen til klubben!