Mathias Risøy til KIF – Runar
Mathias (foto: Ravn Foto)

Mathias Risøy til KIF

På denne tiden av året er det mange nyheter. Nye spillere og nye samarbeidsavtaler er det alltid moro å skrive om. Men så er det også noen som forlater Runar. Den første vi tenkte å skrive litt om er Mathias Risøy, som etter 5 sesonger takker for seg.

Mathias, en ekte Kristiansander, kom til oss i forkant av 2014/15 sesongen. Han var en ung (fylte 19 i september 14) og lovende målvakt og var tiltenkt rollen som 2. målvakt bak Robin Hallberg. Sesongen begynte litt tregt, men sluttet strålende og vi var nære finale i sluttspillet.

Etter dette har det vært både nedturer (nedrykket) og solide oppturer. Den største oppturen var kanskje opprykket som ble sikret i Mathias hjemby Kristiansand.

Mathias har vært en svært lojal Runarspiller. I tillegg har han hatt en god sportslig utvikling og den siste sesongen har han høynet nivået sitt betraktelig, noe vi blant annet fikk oppleve i Haslum-kampen hvor Jokke var utestengt. Banens best og hovedårsaken til at vant en svært viktig kamp!

Totalt ble det 102 A-kamper for Runar Sandefjord.

Vi har full forståelse for at Mathias ønsker å reise hjem til det blide Sørlandet og være med på å løfte KIF opp til gamle høyder. Og skulle noen ha lyst til å se flere redninger av Mathias, så kommer han til Jotunhallen for kamp mot SH i løpet av sesongen 2019/20!

Selv sier Mathias:
Ønsker å takke for 5 fantastiske år i en klubb jeg er blitt veldig glad i. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro til Sandefjord som guttevalp. Jeg har utallige venner for livet med tilknytning til byen og klubben. 
Takk til alle som rigger opp til kamp, takk til publikum som jeg har opplevd som ekstremt lojale, takk til alle trenere jeg har hatt, og ikke minst takk til alle spillere jeg har fått æren av å spille med.
Jeg har stor tro på fremtiden på Haukerød, og krysser fingrene for at jeg om få år spiller bortekamp i Runarhallen. 
Lykke til!!

Vi ønsker Mathias lykke til videre og takker han for et viktig bidrag de siste 5 sesongene.