Runar Basis – ledige plasser! – Runar

Runar Basis – ledige plasser!

Fortsatt ledige plasser!

Fortsatt ledige plasser!

Runar Basis er tilbake i september og starter opp med trening for deltagere født 2007/08 på onsdag 4. september og for 2009/10 på torsdag 5. september.

Gruppen 2007/08 er fulltegnet, mens det fortsatt er ledige plasser i gruppen 2009/10. Runar Basis tilbyr mat, trening og muligheten for å gjøre lekser. Tilbudet følger skoleåret (stort sett) og koster kr. 530,- per halv år.
Påmelding kan du gjøre her! og følg oss på Facebook her!

Runar Basis er for alle som ønsker ekstra trening, uansett klubb og idrett. Øktene foregår i Runarhallen og ledes av erfarne instruktører. Vi åpner kl. 14.45 for mat, lekser og skift, så er det økt fra 15.30 – 1630.

For mer informasjon, kontakt:
Fred Haugland, tel. 94 86 69 39, fhaugland69@gmail.com

For alle som ønsker ekstra trening med fokus på styrke, koordinasjon og skadeforebygging.

– Trent for å trene –
Runar Basis skal gi deltagerne et bedre fysisk grunnlag, slik at de er i stand til å absorbere og tåle mer trening. Samtidig som basistreningen sørger for en mer helhetlig utvikling av utøveren, er den også med på å forebygge skader. Skal du trene mye på det du ønsker å bli god i, eller hvis du ønsker å få gjort den jobben som kreves i idretten din, må du holde deg skadefri.