Kennie Boysen til Nøtterøy – Runar

Kennie Boysen til Nøtterøy

Takk Kennie!

Etter to sesonger skilles Runar Sandefjord og Kennie Boysen.

Kennie vil fra høsten av ikle seg Nøtterøys røde drakt.

Kennie har vært en svært viktig brikke i både opprykket og ikke minst for den strålende 4. plassen i eliteserien. Han var direkte avgjørende i snuoperasjonen sist høst og hans 74 scoringer de første 11 kampene var svært viktige for at vi fikk de poengene vi trengte for å få ro i rekkene og «los» på sluttspillplass.

Kennie har spilt 45 kamper for Runar Sandefjord og scoret 248 mål. Dette gir et snitt på 5,51 pr. kamp. Et snitt som er det 4. høyeste i Runarhistorien (Pål Myrdam topper med 6,03)

Kennie selv sier:
Jeg er takknemlig for tiden jeg hadde i Runar. Det har vært spennende og inspirerende og være med på bygge klubben opp igjen etter et par års nedtur. Først gjennom en meget god sesong i første divisjon som endte med et klart opprykk. Deretter med en strålende fjerde plass i eliteserien.

Vi ønsker Kennie Lykke til videre med karrieren i Nøtterøy og ikke minst i hans arbeid som krever mer og mer av den energiske danskens tid

g vi ser ikke bort i fra at Kennie vil være den avgjørende brikken i et eventuelt Nøtterøy-opprykk. Og hvis vi gjør jobben får i eliteserien kommende sesong, så sees vi kanskje i Runarhallen sesongen 2020/21?

Kennie feirer en scoring mot «gamleklubben» Falk