Kristian Søraker til Viking – Runar

Kristian Søraker til Viking

Etter 3 sesonger har Kristian bestemt seg for å «bytte beite». Han fortsetter håndballkarieren i Viking Stavanger fra høsten av.

Første gang Runar publikummet ble kjent med Kristian var i en cupkamp hjemme i Runarhallen mot Charlottenlund høsten 2015. Til tross for at Runar spilte i en divisjon høyere ble det en skikkelig thriller av håndballkamp, som først ble avgjort i kampens siste sekunder da Runar fikk en den avgjørende 35-34 scoringen. Kampen store profil var dog en langhåret trønder. Totalt ble det 12 scoringer på Kristian.

Det er egentlig bare gode ord å si om Kristian. I tillegg til det han leverer på banen det være seg på trening eller i kamp, har han også bidratt på mange andre områder. Han stiller alltid opp, det være seg som trener for yngre spillere, i sekretariatet under kamper eller på dugnader. Han har sågar påtatt seg rollen som speaker ved flere anledninger.
Kristian har spilt 63 kamper for Runar og scoret 121 mål!

Kristian selv sier:
Jeg har hatt 3 flotte år i Runar. Trives kjempegodt i byen og i klubben. Personer i og rundt klubben har vært fantastiske fra dag en og ikke minst har supporternes støtte vært god å ha!
Jeg kommer til å savne både byen og klubben og ikke minst de andre spillerne. Grunnen til at jeg nå velger å prøve noe nytt er ønsket om nye utfordringer og ikke minst mer ansvar.
Jeg ønsker Runar all lykke videre!

Vi ønsker Kristian Lykke til og alt godt! Og hvem vet, kanskje vi får se han tilbake i hvitt om noen år