Lillestrøm TH – Runar Sandefjord – Runar

Lillestrøm TH – Runar Sandefjord

I ettermiddag reiser gutta til Lillestrøm for 3. runde i cupen.   Kl. 19:00 i Fethallen blåses kampen i gang.

Lett match tenker kanskje mange.  Vel, på papiret skal det riktignok være forskjell på et elitelag og et lag fra første divisjon.  Men vi har sett det litt for mange ganger før i cupen at favoritten ryker mot «underdogsen»

Og Runar folket har jo svært dårlige minner fra sist vi møtte Lillestrøm TH og vi var i eliteserien og Lillestrøm var i 1. divisjon. Våren 2016 ble vi 3. sist i eliteserien og Lillestrøm ble nr. 3 i 1. divisjon. 

Hvilket betydde at vi møttes i kval til videre spill i eliteserien.  Etter 23 – 19 tap for gutta på Lillestrøm var det nervøse spillere og publikummere som møtte opp til kamp 3 dager senere i Runarhallen.  Og nervøsiteten skulle vise seg berettiget.  Etter 60 minutter hadde Lillestrøm også vunnet kamp nr. 2 (23-22) og jublet for opprykk til Eliteserien, mens Runar spillerne, trenere og publikummeren deppet over nedrykket.  Og som en skjebbenes ironi, de to mest fremtredende spilleren på Lillestrøm var begge oppvokst i Runarhallen, Trym Bilov Olsen og Stian Nøstdahl

Men folkens, vi uansett hva historien viser, vi går selvsagt for seier og avansement.  Det er jo på tide med litt cupfeber på Haukerød igjen.  Og det er ikke ofte vi har hatt gleden av å se gutta i cupkamp i Runarhallen.  Faktisk har 15 av de siste 18 cupkampene blitt spilt i fremmed hall!