Runar Sandefjord – Drammen HK 26 – 31 – Runar
Runar Herrer Elite

Runar Sandefjord – Drammen HK 26 – 31

Det var en gjeng skuffede Runarspillere som gikk av banen etter 26-31 tap mot Drammen HK.

Kampen begynte bra for de hvite og det så ut som om vi skulle gå til pause i ledelse.  1,30 før pausesignalet på stillen 13-12 fikk DHK en spiller utvist.  Da klarte vi kunststykket å miste ballen to ganger på rad og fikk 0-2 i sekken i overtallet og ledelse til pause ble byttet ut mot 13-14 til DHK.

En OK start på annen omgang og etter 6 minutter var stillingen 16-16.  Utover i omgangen ble det dog en del tyngre.  Tekniske feil og dyrbare utvisninger gjorde at DHK sakte dro i fra og var på det meste opp i en 10 måls ledelse 31-21 4 minutter før slutt.  Heldigvis fikk vi noen redninger og noen kontringer på slutten, slik at resultatet ikke ble så alt for stygt.  Men 5 måls tap på hjemmebane er ikke godt nok.

DHK hadde banens to giganter i målvakt Rasmus Bech og Aksel Horten som noterte seg for hele 12 scoringer.