Runar Sandefjord – Bækkelaget 24 – 23 – Runar

Runar Sandefjord – Bækkelaget 24 – 23

Seier etter en dramatisk slutt!

Kampen startet dårlig for gutta som lå under 0 – 4 etter 4 minutter. Resten av omgangen brukte gutta til å komme seg ajour og det stod 10 – 10 pause. Andre omgang startet mye bedre og vi skaffet oss etterhvert en 4 måls ledelse. BSK kom noe nærmere før vi igjen økt.

1:25 før slutt reduserte BSK til 24 – 22 og de la seg ut mann mot mann. Tekniske feil 1 min før slutt og BSK lagde 24-23 sekunder før slutt. Ny teknisk feil 8 sekunder før slutt ga BSK en siste mulighet til å utligne men Joachim Søholm Christensen reddet skuddet til Emil M Sundal og begge poengene ble igjen på Haukerød.

Espen Røhmer ble fortjent kåret til Banens beste i knallhard konkurranse med Jokke!

Målscorer var:

Espen Røhmer 6

Eirik H Hybertsen 6

Tobias Rivesjø 3

Tobias Glemming 2

Karsten S Enoksen 2

Daniel Jacobsen 2

Anders Hallberg 1

Henrik Evensen 1

Michael Jonasen 1

Toppscorer BSK ble Emil M Sundal med 8