Et nytt treningsprodukt lansert av vår egen Abel Nagy – Runar

Et nytt treningsprodukt lansert av vår egen Abel Nagy

Det er med stor stolthet at jeg endelig kan presentere «Dbands» i Norge. 

Dynamic Bands, «Dbands», er gummibånd som festes over kne. Båndene skal bidra til å gi utøveren en maksimal treningsytelse, ved at de gir motstand i ulike øvelser. Hovedfokus med båndene er å øke eksplosivitet, styrke og dynamikk, samtidig som at det er en fantastisk måte å trene balanse og koordinasjon på. Båndene er også ideelle for skadeforebygging og opptrening.

Båndene kommer i to forskjellige styrker, hvor gul gir mindre motstand enn de svarte. De gule båndene kan også brukes til barn. Måten båndene festes på gir 100% bevegelsesfrihet, samtidig som at hofte og kne stabiliseres. 

Det er viktig å kjøre samme øvelser både med og uten «Dbands», på samme trening. Anbefalt treningstid. 30-40min ca. 2-3 ganger i uken. 

NB! Vi kan tilby opplæring i hvordan man skal bruke «Dbands» riktig for å få best mulig resultat.

Det er allerede mange lag som har tatt i bruk «Dbands» med gode resultater. Blant annet Siofok KC fra Ungarn, som har vunnet EHF Cup 18/19 med Bent Dahl som trener. Det er også verdt å nevne at jeg har jobbet med Zsolt Garami, Tamas Neukum (EHF beachhåndball mastercoach) og andre dyktige fagfolk, for å finne denne måten å trene på MED gode resultater.

Virker dette interessant? Dersom du har andre spørsmål angående priser o.l, kan du ta kontakt med meg på Facebook (Abel Nagy) eller via tlf: 91 71 50 55

Hilsen Abel Nagy, DBands Hungary