Fold St. Hallvard – laget ingen ville skrive om! – Runar

Fold St. Hallvard – laget ingen ville skrive om!

St. Hallvard ble lei av lite tilskuere på sine kamper. Tidligere landslagstrener for Norge, Robert Hedin, nåværende trener for Fold St. Hallvard kom på ideen om å flytte klubben ut fra Lier og Drammen. I tillegg har man inkludert Fold i klubbnavnet. Endringene er gjort i et forsøk på å få bedre dekning på tribunen og i mediene vil vi tro. Slik skulle det ikke gå, ettersom klubben har flyttet til Rykkin. Nå vil ingen av de lokale mediene og avisene dekke klubben noe mer, da Rykkin tydeligvis er stedet mediene glemte. Ingen lokalaviser ønsker å dekke idrett fra Rykkin! I følge de lokale mediene treffer ikke Rykkin noen av deres lesere.

Nå har jo ikke sesongstarten vært så snill med klubben heller, og i kommende kamp vil de nok få sterk føling fra Runar gutta, som kommer med revitalisert energi etter en overbevisende 35-29 seier over serieleder Kolstad i siste kamp!

Om ikke Rykkin kan by på for mange storheter innen håndballens verden, finnes det faktisk mer enn nok kjente personligheter fra stedet. Innen idrettens verden kan nevnes kommentator og tidligere fotballtrener Vidar Davidsen, Olav Traaen, sportskommentator i NrK. Atle Brynestad kan og nevnes i samme slengen, da han tidligere var investor i konkursklubben Lyn.

Andre kjente personligheter som kan nevnes er Eirik Newth, forfatter og astrofysiker. Den genierklærte komiker Harald Eia har også sitt opphav fra Rykkin, likeledes også Øyvind Mund, programleder i TV2. Til sist må vi nevne tidligere Høyre politiker Kaci Kullmann Five, eller Crazy Kullman Five som humortrioen KLM omdøpte henne.

Vi tror derimot ingen av disse kjente personligheter vil hjelpe hjemmelaget når de skal måle krefter med Runar gutta om kort tid, her går vi for seier og to nødvendige poeng!