Folkets kamp 2019 – Runar

Folkets kamp 2019

Årets «Folkets kamp» er Runar Sandefjord – Elverum 14. desember

«Folkets kamp» gir næringslivet og publikum mulighet til å gi et ekstra bidrag til elite-håndballen i Runar Sandefjord. I den forbindelse utfordrer vi bedrifter og deg som privatperson til å bidra med en valgfri sum for hver tilskuer som kommer.

Det blir dermed gratis inngang for alle tilskuere.

Vi håper med dette å fylle hele Runarhallen med over tusen tilskuere. Vi skal skape kjempestemning i hallen til kampen mot Norges beste herrelag gjennom de siste sesongene. Du kan gi din støtte ved å registrere deg på denne siden.

Ønsker du å støtte med et fast beløp, kan du ta kontakt med:
Jørn-Magne Johannessen, tel.: 934 63 777, eller e-post: jmj@th-stiftelse.no.

Vær med å støtt opp om klubben i ditt hjerte, så ses vi i Runarhallen.

Selv om det blir en tøff kamp, satser vi på å beholde alle poengene i Sandefjord.