Støtt gutta i omkampen mot Follo HK! – Runar

Støtt gutta i omkampen mot Follo HK!

Som de fleste nok har fått med seg fikk Runar medhold i klagen til Håndballforbundet vedrørende forrige kamp mot Follo HK. Omkamp ble bestemt. Tiden er nå kommet for denne omkampen, som vil skje i Stil Arena førstkommende onsdag. Den opprinnelige kampen endte uavgjort, så her må Runar guttas form snus umiddelbart slik at vi kan hente hjem to poeng. Dette blir nok en håndballkrig, så frem med rustning, klister og fighting spirit ala Kenny, denne skal vi vinne!

Follo HK ligger bak oss på tabellen, men med 6 poeng lik som oss, så viktigheten av denne kampen er av største karakter.

Follo er storområdet mellom Oslo og Østfold, på østsiden av Oslofjorden. Kommunene som ligger i Follo er Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby og Ås. De to byene som finnes i området er Drøbak og Ski.

Flere Olympiske mestere har opprinnelse fra Follo, hvorpå seileren Siren Sundby og alpinist Lasse Kjus nok er av de mest kjente.

Idretten har altså stått sterkt i området, Drøbak/Frogn er en fotballklubb som kjempet i toppen av 1 divisjon i flere år på 90 tallet, og tidligere landslagsspiller Per Edmund Mordt hadde bakgrunn fra klubben. Follo FK lå også i 1 divisjon i flere sesonger, og toppet til og med satsingen med en cupfinale mot Rosenborg, som de tapte. Etter det har økonomien lagt hindringer for klubben.

Håndballaget Fredensborg/Ski var i mange år på 80 og 90 tallet et av Norges beste, men klubben ble til slutt nedlagt. Follo HK har tatt opp arven, og ble stiftet så sent som i år 2000. Klubben har en lang liste med partnerklubber. Follos mest kjente forhenværende spiller er landslagets Magnus Jøndal.

Andre trivelige sysler i området kan være et besøk til Oscarsborg festning, som senket den tyske krysseren «Blücher» 9 April 1940. I tillegg kan både små og store barn ta turen innom fornøyelsesparken Tusenfryd.

For den shoppeglade håndballsupporter kan det nevnes at både Ski Storsenter og Norwegian Outlet ligger i området, så om du vil støtte Runar gutta ved å ta turen til Stil Arena på onsdag, kan dette kombineres med litt god juleshopping.

Kom igjen folkens, ta tur turen til Follo og støtt gutta, nå trenger vi poengene!