La oss fylle opp hallen mot Elverum! – Runar

La oss fylle opp hallen mot Elverum!

Førstkommende lørdag møter Runar gutta storlaget Elverum hjemme i Runarhallen, som også er Folkets kamp! Folkets kamp innebærer at privatpersoner og næringsliv bidrar med ekstra kroner til klubbkassa basert på antallet tilskuere som kommer til kampen mot Elverum. I tillegg til dette blir kampen gratis å se for alle som ønsker å se topphåndball av særdeles god karakter. Vi møter de siste sesongers topplag Elverum, som også bryner seg godt mot store lag fra Europa i Champions League.

Elverum er en av de eldre klubbene i ligaen, og ble opprettet tilbake i 1946, idrettslaget Elverum går så langt tilbake som 1892.

Elverum er nok det beste laget i REMA 1000 ligaen dette året, men har muligens blitt litt rammet av tøft kampprogram, og holder for tiden andreplassen på tabellen. De kommer nok sterkere utover sesongen.

Runar gutta fikk en oppløftende omkamp mot Follo og vant 28-23 borte i Stil Arena. Bra kjempet av gutta!

Elverum ligger i Østerdalen, som deles av elven Glomma. Historisk sett har Elverum hatt tett tilknytning til forsvaret, gjennom Christiansfjeld festning, og nå i dag Terningmoen leir. På Elverum folkehøgskole sa Kong Haakon sitt berømte «nei» til å overgi landet til tyskerne i 1940.

Av kjente personligheter fra Elverum kan det nevnes kunstmaler Gerhard Munthe og søsteren, og forfatter, Margrethe Munthe. Tidligere Justisminister Knut Storberget kommer også fra Elverum, likeledes Norges nasjonalskatt innen langrenn, Bjørn Dæhlie. Også fotballen har brakt frem storheter fra Elverum gjennom Stig Inge Bjørnebye, som regjerte på venstrebacken i Liverpool, og dagens talentfulle Vegar Eggen Hedenstad, begge med landskamper for Norge.

Kampstart er altså lørdag, kl 16.00, så møt opp og bidra til klubbkassa ved å fylle Runarhallen til randen av supportere! Og hvem vet, kanskje kan vi overraske Elverum slik som vi gjorde mot Kolstad? Og folkens, en siste oppfordring. Damelaget til Runar har til nå vunnet alle sine kamper i 2 divisjon. De møter Nærbø hjemme i Runarhallen på lørdag de og, avkast kl 13.30, møt opp tidlig og støtt jentene våre!

Forza Runar!