Lys fremtid i Runar! – Runar

Lys fremtid i Runar!

Nicolai Strøm Thoresen er en av de unge Runar spillerne som har måttet ta større ansvar på banen, ettersom den ene skaden etter den andre har oppstått i troppen til Runar ut over sesongen. Denne sjansen har virkelig Nicolai tatt vare på og har sågår blitt kåret til banens beste spiller i en av de nylige kampene i eliteserien. Vi tok en liten prat med Nicolai nå rett før jul, og presenterer denne til alle dere fantastiske støttespillere av Runar, rett før julen og ribba setter inn…

-Gratulerer med gode bidrag i eliteserien så langt Nicolai! Har du etablert deg i laget hurtigere enn du så for deg?

Jeg har vært usikker på hvor lang tid det ville ta, med tanke på at Rema 1000 ligaen er et helt nytt nivå for meg. Der jeg måtte omstille meg til en ny spillestil og et raskere tempo.

-Hva er det beste med å være med på et eliteserielag?

Det er å trene med gode spillere som forklarer og viser meg hva som er bra og hva jeg kan gjøre bedre.

-Hva er det vanskeligste med å være eliteseriespiller?

Det som er vanskelig er å vinne dueller mot de store spillerne.

-Hva er de beste minnene dine så langt i karrieren?

Bronse i Bringserien og Runars beste mot Elverum

-Hva er du mest stolt av så langt i karrieren?

Jeg er stolt over at jeg har vært med på landslagssamlinger, og at jeg spiller i Rema 1000 ligaen.

-Er det noen trenere du så langt vil fremheve for din utvikling?

Jeg har hatt gode trenere hele veien som har vist hva som skal til for gode resultater

-Hva tenker du om Runars trener Leif Gautestad?

Leif er flink på detaljer der han forklarer godt.

-Hva tenker du om din egen fremtid? Hvor er du f.eks om 8-10 år?

Jeg håper jeg spiller håndball på et høyt nivå.

-Hvem er de største rollemodellene for deg i dagens Runar lag?

Kenny Ekman

-Hvordan skal julen tilbringes? Hva blir julematen?

Julen skal tilbringes på hytta med langrenn og slalåm. Vi skal spise pinnekjøtt og ribbe

Da takker vi Nicolai for praten, og ønsker både han og familien en riktig fin jul på hytta. Vi benytter samtidig muligheten til å ønske alle Runar spillere, trenere, supportere, støttespillere, frivillige og sponsorer en riktig fredful jul og et riktig godt nytt år! La oss også håpe vi har et friskt og godt lag når Rema1000 ligaen går i gang igjen. Pausen som kommer over nyåret kan være viktig for oss.