«Ragges» tanker foran sesongen 1993/94 – Runar

«Ragges» tanker foran sesongen 1993/94

Vi har kommet over en skikkelig godbit.  Et av våre medlemmer har funnet frem et håndskrevet skriv fra vår fantastiske trener Roger «Ragge» Carlsson i forkant av sesongen 1993/94.  Skrivet er til programbladet som blir gitt ut på hver hjemmekamp og ikke minst i forkant av sesongen.

For å hjelpe dere som ikke er så gode i svorsk så har vi laget en liten oversettelse (under bildene):

Fremgangen fortsetter?

Når vi nå ser tilbake på sesongen 92-93 så kan vi se tilbake på flere fremgangsrike år. Prestasjonene har stabilisert seg på et veldig høyt nivå. I konkurranse med storlag som SHK, Urædd og ikke minst hardt satsende Stavanger, så har Runar etablert seg som en riktig toppklubb.

2 sluttspills triumfer, 3 cupfinaler på rad meg seier i 92 som foreløpig høydepunkt. Og hele tiden blant de 4 beste i serien, er kalde fakta. Dessuten deltakelse i E-cup med meget godkjent resultat.

Foran sesongen 93/94 så har vi naturligvis ambisjoner og minst beholde den elite karater som laget har.  Dette bør det finnes dekning for da laget er bedre besatt enn noen gang. Flere spillere har vist fremgang og bredden har økt gjennom att Are Ruud er tilbake og at Stig Gürrich har meldt overgang. I tillegg begynner en viss Pål Myrdam se ut som om han er på vei tilbake til topphåndballen.  Og vi vet jo litt hva den karen kan prestere i sine beste stunder.  La oss holde tommelen for Pål og de andre i laget.

Som jeg belyste innledningsvis så gjenstår bare en seier for at premieskapet skal bli komplett. Derfor er det selvsagt en drøm om vi kan lykkes med å vinne serien.  Jeg kan love att vi i klubben og laget så vel ledelsen kommer at gjøre alt som står i vår makt for at vi skal lykkes.  Men for all del, vi glemmer ikke de andre titlene vi konkurrere om, Cupen, sluttspill og ikke minst E-cupen

Men for å lykkes så trenger vi dere, kjære publikum. Sammen skal vi gjøre det moro i Runarhallen. Vi skal forsøke å lage underholdning på banen så får dere lage underholdning på tribunen.

Sammen skal vi gjøre topphåndball til toppunderholdning.

Vel møtt til ytterligere en stor Runar sesong.

Hilsen Ragge

Og dersom dere har glemt det. Vi ble seriemestere sesongen 93/94  (og sluttspillmestere etter å ha knust SHK i finalene)

Stort bilde: Ragge, Roger Kjendalen, Kjetil Lundeberg og Bård Kristian Tonning jubler over cupseier 1992 – seier 26-16 over Viking
Lille bilde: Svenskebataljonen med Ragge, Lennart Bäwerholm og Mats Fransson