Runar Sandefjord permitterer ansatte – Runar

Runar Sandefjord permitterer ansatte

Runar Sandefjord er en av mange som har blitt rammet hardt av koronaviruset. Vi frykter et betydelig inntektstap i tiden fremover. Legg så til fall i oljeprisen og de dramatiske konsekvensene det vil få for næringslivet, så forstår vi alle at vi går inn i meget tøffe tider.

Vi har derfor sett det som nødvendig å permittere samtlige ansatte fra og med torsdag inneværende uke.

I utgangspunktet vil permitteringene vare fram til 31. mai. Styret i klubben har besluttet at Leif Gautestad, som er ansatte både som trener og klubbutvikler, skal beholde 25 % av sin stilling.

Daglig leder Morten Mathisen beholder sin 25 % stilling, da markedsarbeidet er nødt til å fortsette i denne vanskelig tiden.

Vi har god tro på at dette grepet skal føre til at Runar Sandefjord skal overleve økonomisk, og vi gjør alt vi kan for at de ansatte skal bli godt ivaretatt og være i stand til å innfri sine personlige økonomisk forpliktelser i denne tøffe tiden. Samtidig skal vi være glade for at ingen i klubben så langt har blitt syke, og det er tross alt andre som har det verre enn oss.