Velkommen Christian – Runar

Velkommen Christian

Vår neste nykommer har sist sesong spilt mye som bakspiller, men det er som kantspiller han er hentet til Runar. Der skal han sammen med Sander Haakestad, fylle skoene etter Eirik H Hybertsen!

Navn?  Christian Ørjevik Westby.

Posisjon?  Venstrekantspiller

Fødeby?   Ski, the place to be;)

Høyde?  1.89m

Vekt?  86 kg

Sivilstatus?  Singel

Hobby?  Basketball er noe jeg trives veldig godt med når jeg er med venner, ellers kan jeg fort bli sittende i gamingstolen litt for lenge.

Tidligere klubber?  Ski, Follo og Nøtterøy.

Landskamper (senior / yngre)?  0

Landslagsscoringer?  Får håpe de kommer en dag.

Beste minne i håndballen? På håndball banen må det være siste sesong med Follo HK, hvor vi var bombesikre på at vi skulle rykke ned men får vite i garderoben etter kampen at vi holdt oss.

Beste spiller du har spilt sammen med og hvorfor?  Aksel Horgen, han har en x-faktor som jeg liker å tro jeg har selv. Han har en sinnssyk kraft og et følsomt håndledd. Samtidig er han ikke redd for å feile, det gjør han til den beste jeg har spilt med.

Hvilken spiller er det verst å spille imot og hvorfor?  Jeg har mista tellinga over hvor mange ganger jeg har hatt en helt strålende dag frem til jeg står 2´er i forsvar og Magnus Rød skal forbi. Han er en STOR mann, sammen med bevegeligheten og håndball IQ-en hans så gjør det han til den beste jeg har møtt.

Har du noen ritualer på kampdag?  Jeg går en kjapp tur på do før oppvarming, det er viktig og holde seg lett utpå matta. 😉

Hva er det beste med å være elite håndballspiller?  Det at du får spille med og imot de beste spillerne i norsk seriespill er noe jeg kan si meg fornøyd med.

Hva er det verste med å være elite håndballspiller?  Det må være alle bøtene som flyr, jeg kan være litt surrete iblant og det kan koste meg dyrt….

Hva skal man absolutt oppleve hvis man noen ganger besøker ditt hjemmested og hvorfor? Balkan Kebab og Pizza. Jeg og kompisene mine vokste opp med klippekort i baklomma.

Hvilken sport liker du best å se på?    Fotball

Hva gjør du om 10 år?    Vanskelig spørsmål. Føler det kan gå alle veier akkurat nå. Kanskje jeg følger Gudjon Sigurdsson sine fotspor, kanskje er jeg gymlærer…

Hvis du fikk velge en person i verden død eller levende som du fikk tilbringe en dag med, hvem skulle du velge? Mohammed Ali i 20 åra sine uten tvil. Der kunne jeg nok lært mye. 

Hvor går drømmereisen?  Den må gå til Afrika. Har alltid hatt lyst til å reise ned til Afrika, for å oppleve kulturen deres samtidig få sett med egne øyne hvor tøft det kan være.

Hvorfor valgte du å spille for Runar Sandefjord?  Det er et lag og en organisasjon som jeg vet har et proft opplegg. Jeg har på følelsen at jeg kommer til å utvikle meg veldig mye her. Jeg ser hva slags kvaliteter laget her har og sammen tror jeg vi kan ha en veldig bra sesong og overraske folk på veien.