Tidenes Runarlag – Runar

Tidenes Runarlag

Vi har tenkt å ha en uformell kåring av tidenes Runarlag.  Kåringen vil skje dels på tilbakemeldinger fra Dere samt en jury bestående av svært kompetente håndballnerder. 

For å være aktuell må spilleren ha spilt minimum 2 sesonger for Runar.  Videre ser vi for oss at det er nivået og betydningen vedkommende hadde da han spilte for Runar som er avgjørende.  Det kan derfor være meget gode spillere som ikke står på lista av kandidater (stor utvikling etter Runartiden).

Skriv inn din stemme i kommentarfeltet i Facebook og gi gjerne en begrunnelse😊

Den første posisjonen vi skal kåre er venstre kant og våre kandidater er:

Spiller Kamper for Runar Mål for Runar
Aspestrand, Ståle Berg 216 507
Bart, Jan Petter 201 517
Eklund, Ole Magnus 110 381
Eriksen, Bjørn Vidar 216 494
Erlandesen, Geir 195 621
Nøstdahl, Stian 244 681

Felles for de alle er at de er oppvokst i Runarhallen og spilte sine første håndball-år i den hvite drakta!  En kort presentasjon for de som trenger en liten oppfriskning av hukommelsen.

Ståle Berg Aspestrand

Sesongen 02/03 debuterte Runargutten Ståle på A-laget.  9 sesonger ble det for lynvingen som aldri har spilt for andre klubber enn de hvite englene. Med sine 4 scoringer var han en viktig brikke i vår siste triumf (NM gull mot Elverum 2008)

Jan Petter Barth

Sesongen 95/96 debuterte Runargutten Jan Petter Barth på A-laget. Totalt ble det 8 sesonger, den siste etter comeback til sluttspillet, ble det for Jan Petter som også han ikke har spilt for andre klubber. Sammen med Geir Erlandsen og senere Ole Magnus Eklund utgjorde de landets beste venstrekant!

Ole Magnus Eklund

Runargutten Ole Magnus var en av den legendariske 80-generasjonen som herjet i yngre håndballen. Jobb til pappa førte Ole Magnus til andre siden av fjorden.  Men han kom tilbake som seniorspiller og spilte 4 sesonger fra sesongen 99/00

Bjørn Vidar Eriksen

Bjørn Vidar debuterte på A-laget lenge før vår statistikk begynte (88/89). Det vi vet er at han spilte 7 sesonger i toppdivisjonen fra vi spilte der fra 88/89 sesongen.  Ingen overdrivelse å si at det ligger en del DNA-gener fra familien Eriksen i Runarhallen. Heller ikke Bjørn Vidar har spilte for andre klubber (da glemmer vi Old-Boys laget til Helgerød)

Geir Erlandsen

Geir debuterte sesongen 92/93 ved å sitte på benken i 3 kamper, noe som var ganske naturlig med Bjørn Vidar som første valg. Deretter ble det 6 fulle sesonger for teknikeren fra Hasleåsen før han spilte sin 7. sesong 04/05. Da scoret han også 13 mål mot Fyllingen som er rekord for en venstre kant for Runar.

Stian Nøstdahl

På vårparten 2006 debuterte Stian på A-laget.  Totalt ble det 10 sesonger for Stian som er aktiv fortsatt (spiller på Lillestrøm Topphåndball). Med 244 a-kamper er Stian nr. 7 på Runars Adelskalender (Bjørn Vidar er nok foran men kamper før 88/89 er ikke registrert).

Til slutt noen bilder av kandidatene: