Spillere i avgang:

Navn: Posisjon Ny klubb
Sander Øverjordet Bakspiller Mors-Thy
Thomas Kristensen Høyre kant lagt opp
Karl-Henrik Stenkjær Målvakt Ukjent
Knut Strømsheim Bakspiller Ukjent
Jostein Epland Bakspiller IFK Ystad

Nye spillere:

Navn: Posisjon Gammel klubb
Benjamin Hallgren Bakspiller Follo
Nicolas Suter Bakspiller Wacher Thun
Mads Ødegård Høyrekant Egen juniorstall
Leopold Mortvedt Nicolaus Høyrekant Egen juniorstall
Philip Slette Linje Egen juniorstall
Martin Hovde Linje Egen juniorstall

Det er ingen tvil om at Haslum har mistet mye kvalitet i Sander Øverjordet og Thomas Kristensen. Samtidig har de fått to meget spennende spillere i høyre bakspiller Benjamin Hallgren fra Follo og ikke minst Nicolas Suter.  Benjamin viste utover i sesongen 19/20, og særlig på slutten, at han var en av ligaens målfarligste høyre bakspillere.  Litt uortodoks i stilen og en spiller man aldri helt vet hvor man har.  Med 94 scoringer på kun 14 kamper hadde han et av seriens høyeste gjennomsnitt (det er vel kun Emil Midtbø Sundal som hadde høyere gjennomsnitt).

Haslum har også store forventninger til Suter som ble Wacher Thuns toppscorer sist sesong med 102 scoringer på 22 kamper.  Har et bra skudd og er god mann-mann.

Haslum har også en tendens til å dra frem gode juniorer og vi ser ikke bort ifra at de gjør det også kommende sesong.  Vi tror pt. at Haslum vil bli omtrent like gode som i forrige sesong somt endte med 5 plass samt en noe overraskende cupfinale.