Spillere i avgang:

Navn: Posisjon Ny klubb
Alexander Mitrovic Bakspiller Elverum
Martin Vilstrup Andersen Bakspiller HC Eintracht Hildesheim
William Nilsen-Nygård Venstre kant Elverum
Bartossz Biniewski Venstre kant Legger opp
Hans Fredrik Cordt-Hansen Høyre kant Ukjent
Rasmus Mølgaard Linholt Linje Kolstad
Bertram Obling Målvakt Sävehof
Dragan Kondic Målvakt Nøtterøy

Nye spillere:

Navn: Posisjon Gammel klubb
Truls Erik Grøtta Bakspiller Comeback
Mads Jensen Høj Bakspiller Hei (Danmark)
Nicklas Graugaard Nielsen Målvakt Mors-Thy
Jonas Stenersen Målvakt Follo HK
Lars Oskar Kaaterud   Sarpsborg
Hannes Nyström Linje Tyresö
Kristian Bjerke Pedersen Linje Sarpsborg IL
Daniel Bystrøm Høyre kant Askim
Adam Kardell Venstre kant Tumba
Casper Ebbesen Venstre kant Skjern

Som (nesten) vanlig har Halden mistet nesten et lag og av den grunn vil det være naturlig å spå en vanskelig sesong for dem.  Men er det noe Halden har vist oss de siste sesongene, så er det at de har hatt en spesiell evne til å finne gode erstattere til de som har forsvunnet.

Bertram Obling ble kårets til Eliteseriens beste målvakt sist sesong og Nicklas Nielsen / Stenersen har litt av en oppgave å fylle hullet etter Obling.  Men hvis de klarer det, så ser vi ikke bort i fra at Halden igjen blir å finne i sluttspillet.

Vi ser heller ikke bort i fra at det kan dukke opp en bakspiller eller to frem til seriestart. Hvis ikke faller mye av ansvaret på Runargutten Trym Bilov Olsen! Men Trymmer’n er vant til å måtte prestere og har en irriterende lei tendens til å plage sine gamle lagkamerater!

Vi er pt. ikke sikre på at Remmenhallen godkjennes til spill i fra høsten.  I så fall vil Halden kanskje miste noe av «hjemmebanefordelen» de har hatt de siste sesongen.  Ingen klubber liker å komme til den forholdsvis «spartanske» Remmenhallen.