Spillere i avgang:

Navn: Posisjon Ny klubb
Sindre Aho Bakspiller Drammen HK
Jacob Weidemann Bakspiller Lagt opp
Kjetil Åndal Bakspiller Viking TIF
Fredrik Mossetad Høyre kant Skøvde
Marius Ferkingstad Linje IFK Ystad
Jonas Haugsgjerd Høyre kant Viking TIF

Nye spillere:

Navn: Posisjon Gammel klubb
Trygve Fresvik Jensen Målvakt Bodø HK
Philip Holm Bakspiller Wacathu.
Didrik Linderud Høyre kant Elverum
Fredrik Klemmentsen Linje Viking TIF
Herman Bredal Oftedal Bakspiller Lillestrøm
Birk Hermann Inselseth Bakspiller Fold St. Hallvard

FyllingenBergen er også et lag som har hatt store utskiftninger.  I tillegg har de gjort endringer i trenerteamet i det Fredrik Ruud har overtatt som hovedtrener for Andreas Gjeitrem (har blitt Salgs-og markedssjef). 

Viktige spillere som Mossestad, Ferkingstad og alle tre Play makerne er borte.  Men det er gode spillere som har kommet inn.  Linjespilleren Fredrik Klemmentsen kan fort vise seg å bli en linjespiller i eliteserien som blir lagt merke til.  Videre er etablerte Didrik Linderud en meget god høyrekant, som sammen med unge Ebbe Stankiewicz vil utgjøre et solid par.

Bakspilleren Philip Holm er også en spennende tilvekst.  Holm hadde opprinnelig signert for Drammen HK, men den avtalen ble kansellert og Bergen ble nytt hjemsted.  Herman Bredal Oftedal (lillebroren til Stine Bredal Oftedal) er en ung spiller vi har troa på.  Han vet hva som kreves og det er nok bare et spørsmål om det tar 1 eller 2 år før han er en etablert elitespiller.  Vi må også nevne Sandefjordingen Birk Hermann Inselseth.  Høyre bakspilleren har først og fremst gjort seg bemerket som en god forsvarsspiller men kan også brukes fremover!

Alt i alt tror vi FyllingenBergen er et lag på omtrent samme nivå som i fjor.  De har dog bygget et lag for fremtiden og dersom de får beholde spilleren i flere år, vil de nok sakte men sikkert klatre på tabellen.

En «gammel» Runarspiller som nå ha gått til Dramman HK – Sindre Aho