Spillere i avgang:

Navn: Posisjon Ny klubb
Martin Lindell Bakspiller HBC Nantes
Jesper Munk Linje TVIS Holstebro
Andre Lindboe Venstre kant Lagt opp
Kristoffer Pedersen Bakspiller KIF (lån også i fjor)
Luigi Quni Linje Grasshoppers
Kjetil Åndal Bakspiller Viking TIF (utlånt i fjor)

Nye spillere:

Navn: Posisjon Gammel klubb
Lars Jacobsen Bakspiller Aten
Herman Gjekstad Høyre kant Viking HK
Hermann Vildalen Bakspiller Tilbake fra skade
Lauritz Rannekleiv Linje Tilbake fra skade

ØIF har, som flere av topplagene, en del endringer i A-Stallen.  Siste sesong beste venstre bakspiller Martin Lindell er borte. En spiller som hadde det «lille ekstra» og som det kan være vanskelig å erstatte.  Nå har ØIF hentet en gammel kjenning i Lars Jacobsen og dersom Hermann Vildalen holder seg frisk, så vil kanskje ikke savnet av Lindell bli så stort.

Ringreven Andre Lindboe er også borte. Han var mye skadet sist sesong og Sandefjordingen Olaf Richter Hoffstad gjorde sine saker så bra at vi tror at heller ikke på venstre kant er ØIF noe særlig svekket.

Den siste sentrale spilleren som er borte er linjespilleren Jesper Munk.  Etter vårt skjønn var han en av seriens beste linjespillere.  Kristian Rammel og en nå skadefri Lauritz Rannekleiv bekler linjeposisjonen.  Med hensyn til Lauritz skadehistorikk ser vi ikke helt bort i fra at det dukker opp en ny linjespiller hos ØIF før seriestart.

Videre legger vi selvfølgelig merke til at Runar gutten Herman Gjekstad blir å finne i rødt og svart kommende sesong.  Vi ønsker Hermann selvsagt all mulig lykke til kommende sesong, med et par kampers unntak😊

Totalt sett tror vi at ØIF vil være omtrent på samme sportslige nivået som i fjor.  Borte er noen sentrale spillere, men noen nye spillere samt litt mindre skader veier opp for de som er borte.

Vi tipper ØIF som en sterk kandidat til medalje bak suverene Elverum!