Status Damelaget og J18 – Runar

Status Damelaget og J18

Bernt Horvik har tatt en liten prat med Kenneth og Svein:

Status for damelaget nå rett før ferien

Damelaget og J18-gruppen har som alle andre vært gjennom en lang ufrivillig pause.

Spørsmålet er da alltid: Hva skjer etter en slik lang pause og ikke minst når det er mye uvisshet.

Vi har tatt en prat med damelagets trener Kenneth Bach Hansen og han gir denne oppsummeringen nå rett før ferien.

Kenneth kan rapportere om at jentene har gjort en flott jobb på den fysiske delen. Først alene, deretter i grupper etter det som har vært lov. Det er tydelig at de har jobbet hardt i denne perioden og jeg ser virkelig at de har trent, og det skal de ha masse ros for, sier Kenneth.

Vi har en gruppe spillere på dame- og J18-siden som er sultne etter å lære og å bli bedre, fortsetter Kenneth. Vi har en gruppe med en god aldersspredning, og de lærer mye av hverandre.

Som alltid etter en sesong er det noen som takker for seg. Emilie Haraldsen og Hanna Rye-Johnsen reiser for videreutdanning, Catrine Kristiansen gir seg og vil bli savnet og så håper vi at Bjørk Eriksen som ikke helt har bestemt seg, velger å fortsette å spille i Runar-drakten. I tillegg er det store sjanser for at vi får noen nye spillere, men det skal jeg komme tilbake etter ferien, fortsetter Kenneth, som avslutter med å be jentene passe godt på hverandre og ønsker alle en riktig god sommer.

J18-trener Svein Hynne har ambisjoner

Svein Hynne har kommende sesong treneransvaret for J18-laget, som i tillegg til spill i den regionale juniorserien er påmeldt for kvalifisering til LERØY-serien J18 og NM junior 20 år.

Vi har beholdt spillerne født i 02 og flere av dem hadde mange kamper på damelaget i 2. divisjon forrige sesong. Hvis de holder seg skadefrie, tror jeg at de vil hevde seg i toppen av de regionale seriene og ha sjanser for avansement til LERØY-serien. Hvordan det vil gå i NM Junior bestemmes mye av hvor heldig vi er med trekningen, mener Svein Hynne

I tillegg til våre egenavlede spillere er det flere spillere på vei til Runar, uten at jeg kan si noe helt konkret, sier Svein Hynne, som så langt har vært trener i drøye tre uker.

Foto: Ravn Foto