Spillere i avgang:

Navn:Posisjon:Ny klubb:
Viktor Petersen NordbergBakspillerDrammen HK
Kristian Hübert LarsenLinjeElverum
Tarjei HamborgMålvaktLagt opp

Nye spillere:

Navn:Posisjon:Gammel klubb:
Sander Wenneberg LinderudBakspillerElverum
Sander Ree-LindstadBakspillerSandnes
Jonas Myreng ElverhøyBakspillerElverum
Håkon ØkernLinjeROS
Sander HaakestadVenstre kantRunar Sandefjord
Fredrik EngelstadBakspillerComeback
Eirik Jarl HaukedalMålvaktUrædd

Sandefjord har mistet 3 sentrale spillere i Viktor Pettersen Nordberg, Kristian Hübert Larsen og Tarjei Hamborg.  Inn har kommet unge lovende spillere og de har også utvidet stallen med flere talentfulle unggutter.

Gunnar Pettersen har også gitt seg som trener og Einar Veierød har rykket opp.  Men noe Pettersen blir det i trenerteamet da Einar har fått med seg Gunnars sønn, Anders Holand Pettersen som hjelpetrener.

Pr. i dag vurderer vi Sandefjord til et av lagene som bør ha som målsetting å beholde plassen.  Vi tror at det kan være avgjørende at de får en bra start.  I kamp 4 og 5 møter de sine «opprykkskollegaer» Viking og Fjellhammer og disse kampene må nok resultere i noen poeng, da vi anser at det er Viking og Fjellhammer de må ha bak seg på tabellen når «regnskapet» settes opp.

Vi tror vel også at de gleder seg til den 3. kampen, når de tar turen opp til Haukerød og møter et heltent hjemmelag!

Vi må også påpeke at det fortsatt er to måneder igjen til seriestart og mye kan endre seg frem til det.  Ingen treningskamper er spilt, ingen «kontakttreninger» er gjennomført og spillerstallene er heller ikke endelige.  Så hvem vet va vi tror uka før seriestart!!