Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Lukas KarlssonBakspillerFollo HK
Joakim PatrikssonBakspillerLagt opp
Alexander Lein MartinsenMålvaktUkjent

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Mats BjørnstadMålvaktNøtterøy

De har mistet mye rutine i Lukas Karlsson og Joakim Patriksson og har foreløpig ikke hentet inn noen erstattere for disse. 

Den største endringen er på trenersiden da Tom Erik Skarpsno har blitt daglig leder i Haslum.  Inn kommer Jørgen Laug (Charlottenlund SK) og Tarjei Sundal. Laug er ikke ny i BSK.  Han har vært hovedtrener for damelaget i 1. divisjon, og har vært assistent trener for Jan «Proppen» Karlsson på herrelaget samtidig som han hadde ansvaret for G18

Vi tror at mye vil avhenge av Emil Midtbø Sundal og hans evne til å «bøtte» inn mål. Emil har blitt toppscorer i Eliteserien de siste tre sesongene, en prestasjon ingen andre har klart før han!

Det blir også spennende å se om fjorårets linjespiller i Eliteserien, Aksel Andre Strupstad vil fortsette den gode utviklingen og om ungguttene, som det finnes mange av i BSK, blomstrer.  Gjør de det har BSK absolutt en mulig til å kjempe om samme plassering som fjorårets 6. plass.  Pt. tror vi dog at det kan bli noe vanskelig.