Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Espen KlavenessBakspillerTrappet ned
Erik Nyheim HalbergVenstre kantTrappet ned
Snorre GradingBakspillerLagt opp
Sebastian SchwartzBakspillerHerulf Moss
Simen RøneidBakspillerTrappet ned
Simen Hernes FlatmarkLinjeTrappet ned
Morten NergaardMålvaktLagt opp

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Eirik HybertsenVenstre kantRunar Sandefjord
Anton KarlssonLinjeGrankulla IFK
Marius KleivenBakspillerFalk Horten
Stian ChristiansenBakspillerSandnes
Sondre GjerdalenLinjeLHF09
Alexander MartinsenMålvaktBSK

Fjellhammer er en tradisjonsrik klubb som etter en del år gjør comeback i eliteserien. Klubben ligger på 20 plass på adelskalenderen som er plassen før Sandefjord Håndballklubb (SHK, ikke SH som ligger på 58 plass).

Laget, som vant 1. divisjon, er et lag med en rekke unge talentfulle spillere.  Fjellhammer har vært en «talentfabrikk» som dessverre har måttet se mange av talentene finne andre klubber da de selv ikke har kunnet tilby elitehåndball.

De har hatt en del utskiftninger, men ikke på veldig sentrale spillere med unntak av superreserven Morten Nergaard som ble hentet inn midt i sesongen for å hjelpe til med opprykket!  Av nye spillere legger vi selvsagt merke til Eirik Hybertsen som kan se tilbake på to meget gode sesonger på Haukerød. 

Eirik Hybertsen i kjent stil – Foto: Ravn foto

De har også fått to spennende linjespillere og rutinerte Marius Kleiven fra Falk.

Vi tror at Fjellhammer kommer til å ta brorparten av poengene sine hjemme i Lørenskoghallen.  Lørenskoghallen er en «gammel» liten hall som ikke er godkjent av NHF som kamparena i Eliteserien.  Som nyopprykket lag får imidlertid Fjellhammer dispensasjon til å bruke hallen.

Alt i alt tror vi pt. at Fjellhammer bør ha som målsetting om å beholde plassen i Eliteserien og da mest sannsynlig i konkurranse med sine opprykkskollegaer Sandefjord Håndball og Viking HK.