Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Thomas Horneland BoilesenBakspillerKIF Kolding)
Jonas LarholmBakspillerRibe-Esbjerg
Andrè ChristiansenBakspillerRunar Sandefjord
Adrian AabergVenstre kant 
Joakim HykkerudLinjeUkjent
Mathias Kolstad HolmMålvaktLagt opp
Rasmus BechMålvaktMors-Thy Håndbold

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Sindre AhoBakspillerFyllingenBergen
Viktor Nordberg PettersenBakspillerSandefjord Håndball
Alexander WestbyVenstre kantElverum

Drammen har mistet mye klasse i spillere som Boilesen, Larholm, Bech og Hykkerud.  Sistnevnte er det foreløpig litt usikkert med og vi er ikke fremmed for at han kommer til å spille for DHK når serien blåses i gang.  I tillegg har jo Andrè Christiansen kommet hjem til Haukerød.

Til tross for 3. plass sist sesong skuffet DHK en del noe vi tror i hovedsak skyltes skaden til Gøran Sørheim.  Gøran var motoren i laget og den som skulle gjøre arbeidshverdagen enklere for begge sidebackene og linjespilleren.  De begynte også sesongen strålende og var ubeseiret da Gøran var uheldig i en cupkamp på Lillehammer.

Vi tror at med en Sørheim tilbake (oktober/november?) vil DHK være med å kjempe om medaljene bak Elverum.  De har fortsatt mye klasse i spillere som Espen Lie Hansen, Aksel Horgen, Oskar Olafsson, gode linjer og den meget lovende målvakten Sander Drange Heieren.  Så selv om stallen er litt «tynnere» enn fjorårets har Kristian Kjelling mange bra spillere å velge blant. Det skal også bli spennende å se Runargutten Sindre Aho samt SH-gutten Viktor Pettersen Nordberg i den blå drakta!