I dag er gutta i gang – Runar

I dag er gutta i gang

Etter 3 ukers ferie er samtlige spillere på plass i Runarhallen i ettermiddag for første trening med full kontakt. For å kunne trene med full kontakt må vi følge et strengt regime som blant annet innebærer temperaturmålinger 2 ganger daglig.  I tillegg er det en rekke andre tiltak som må følges opp og Leif og vår Manuellterapeut Morten Fjeldskår har brukt utallige timer de siste ukene for å få alt på plass.

Det er snaue 5 uker til seriestart og det er en hektisk treningsperiode som skal gjennomføres før Elverum kommer på besøk den 30. august.  All den tid det ikke har vært tillat med fysisk kontakt tidligere, vil det bli fokusert mye på drilling av systemer og forsvarsspill i tiden fremover.  Vi føler at vi ligger litt etter skjema mht. samspill, men det er likt for alle lagene.

Vi er trygge på at alle gutta har trent godt i ferien og kan melde om en bortimot skadefri tropp.

I tillegg til mye samhandlingstrening skal vi gjennom 4 treningskamper før seriestart.

1. augustØIF Arendal – Runar SandefjordSør-Amfi15:00
8. augustDrammen – Runar SandefjordSandehallen
15. augustRunar Sandefjord – NøtterøyRunarhallen16:00
16. augustRunar Sandefjord – BækkelagetRunarhallen16:00

Kampene i Runarhallen vil spilles med rigget arena og tilskuere, dog begrenset til 200