Gode resultater på Bip-testen – Runar

Gode resultater på Bip-testen

Det var en svært tilfreds Leif Gautestad som kunne konstatere at gutta har trent bra i sommerferien.  Rett før gutta gikk i ferie ble den såkalte Bip-testen løpt og resultatet var all time high!

Da gutta igjen ble testet tirsdag var gjennomsnittet enda litt bedre, noe som imponerte den blide sørlendingen.

Leif i kjent positur – Foto: Ravn Foto

Best av alle var nykommer Jostein Pedersen som løp på 15,2 som var opp fra 14,6.  Nærmest Jostein var Markus Buchardt med 14,1. Bak Markus var det tett, så de fleste kunne puste ut med god samvittighet. Utover i uka vil en del styrketester foretas, men vi kan allerede nå fastslå at den fysiske formen til gutta er meget bra. 

Markus gir seg på 14,1, mens Jostein løper videre…..

Rapporter fra andre klubber tyder på at det har blitt trent bra i Håndball-Norge siden koronapandemien kom. Utfordringene blir nok ikke det fysiske nivået, men samhandlingen og spesielt for klubber som har store utskiftninger i spillerstallen. I en normal sesong har lagene 2-3 måneder med tid til forberedelser, mens det i år kun er 4-5 uker fra fysisk kontakt ble tillatt til sesongen begynner.

Slitne gutter må bruke noen minutter på å ta seg inn igjen.