Hils på Jostein! – Runar

Hils på Jostein!

Hils på vår nye venstrekant Jostein Pedersen.

Jostein er 25 år gammel og kommer fra Skien.
I forrige sesong spilte han for Randesund i 1. divisjon, der han scoret 52 mål på 18 kamper.
Jostein er ikke den «slemmeste» gutten på håndballbanen, for han fikk bare en utvising i løpet av fjorårssesongen. De to foregående årene spilte han for Kristiansand, men han startet sin håndball- karriere i Herkules, der han toppet det hele med å ta sølv i NM G20 i 2015. I finalen ble han toppscorer. Der hadde han også Leif Gautestad som trener.
– Jeg var litt trøtt av håndballen etter sesongen, men så fikk jeg et tilbud fra Runar som jeg ikke kunne si nei til, sier Jostein. Mens han var i Kristiansand utdannet han seg og er nå blitt barnehagelærer og håper å kunne få en stilling i Sandefjord.
– Jeg har flyttet til Sandefjord, der jeg bor sammen med lagkamerat Øivind Frigstad som jeg også spilte sammen med i Kristiansand.
– Så langt har det vært topp her i Sandefjord, og treningsleiren i Setesdal samt treningskampen mot ØIF Arendal sist helg har styrket samholdet i laget.
– I Korona-tiden ble det mye alternativ trening, og jeg har blitt delvis hektet på frisbee-golf, og det var kanskje grunnen til at jeg gjorde det så godt da vi hadde Biptesten rett etter ferien. Litt beskjeden er han der, for han ble bestemann i Runars test. Han løp på sterke 15,2 som var opp fra 14,6
– Målsettingen min er å gjøre mitt beste for laget, fortsetter Jostein, som ser fram til å samarbeide med Christian Ø. Westby på venstrekanten.
– I tillegg til å spille, har jeg også erfaring som dommer, kan Jostein fortelle, og det er ikke umulig at han også vil fortsette med det, men trening og spilling kommer i første rekke.