Kvalifiseringen spilles – Runar

Kvalifiseringen spilles

Myndighetene har gitt grønt lys til at planene for sesongavslutningen 2020/21 kan iverksettes.

For herrene betyr det at kvalifiseringskampene spiller best av tre i perioden 19-26. mai. 21

  • Sandefjord Håndball – Follo HK
  • Viking Håndball – Nøtterøy Håndball
  • Halden Topphåndball – Falk Håndball

Vi har sett litt på kampene og forutsatt at ingen av lagene har mistet sentrale spillere, så er vårt tips som følger:

Sandefjord Håndball – Follo HK

Sandefjord åpnet sesongen i eliteserien svakt, men hadde en veldig positiv trend da serien ble stoppet.  Dersom de kan levere på det samme nivået, som i de siste kampene, holder vi Sandefjord som 60/40 favoritter.  Det er verdt å nevne at Follo var laget som viste det høyeste potensiale i 1. divisjon.  Blant annet slo de Kristiansand overlegent på bortebane!

Viking Håndball – Nøtterøy Håndball

Kanskje den jevneste kampen på papiret.  Vi holder dog Viking som knepne favoritter 55/45

Halden Topphåndball – Falk Håndball

Halden åpnet også sesongen svakt, men hadde flere gode kamper før serien ble stoppet.  Halden fikk både Kaper Lien og Toke Bjelke Schrøder med på årets lag! Vi holder Halden som klare favoritter 80/20

En faktor som fort kan bli avgjørende er hvor motiverte er spillerne som skal vekk.  De fleste av klubbene har spillere på utgående kontrakter og det kan kanskje være så som så med motivasjonen til disse, etter den lange pausen….