Elverum – Runar Sandefjord søndag kl. 17:00 – Runar

Elverum – Runar Sandefjord søndag kl. 17:00

Søndag reiser gutta til de dype skoger og møter Elverum i kvartfinalen i NM.  Med seg har gutta ca 50 supportere som garantert vil gjøre seg bemerket i Terningen Arena.

Og hjelp vil nok gutta trenge.  Vi møter et hjemmelag som har en lagoppstilling som vi nesten ikke har sett maken til i den norske ligaen.  Riktignok hadde vi noen sterke lag på 90-tallet (Runar inkludert), men da var håndballverden en helt annen.  I dag spiller stort sett alt av håndballprofiler i sterke klubber på kontinentet (inkl. Danmark).

Foran seriestarten skrev vi følgende om Elverum:

Som vanlig har Elverum mistet en rekke spillere til gode europeiske klubber.  Men nykommerne holder samme klasse og spesielt Eric Johansson er spennende.  Han er ansett som et av Sveriges absolutt største talenter og vil garantert være en profil i Eliteserien.  «Hele» Europa ønsket seg Johansson, men han endte altså opp i de dype skoger.  Elverums suksess de siste sesongene har medført at de har større ressurser enn konkurrentene.  Det gjør at de kan hente spillere på øverste hylle samtidig som de har anledning til å ha en veldig bred stall.

Vi holder Elverum som klar seriefavoritt og ser ikke hvem som skal kunne utfordre de.  De er selvsagt også favoritter til sluttspill og NM også, men det holder med et lite feilskjær før kongepokalen havner hos noen andre😊

1,5 måned senere er vi enda mer sikre på at Elverum vinner årets Eliteserie!

Vi velger denne gang å droppe statistikk! Vår statistikk mot Elverum de siste 10 sesongene er bare trist lesning!!

Men selv om Elverum er gigafavoritter, har vi spillere som kan skape trøbbel for hjemmelaget. Vi har ambisjoner om å gjøre det vanskelig for hjemmelaget.  Og har vi en god dag, kan kanskje den store cupbomben smelle i Terningen Arena søndag ettermiddag!

Uansett, vi gleder oss til å møte et lag som har dobbel og trippel dekning på samtlige posisjoner!

Det er opp til eksamen folkens!!