Frokostseminar – Runar

Frokostseminar

Onsdag morgen arrangerte vi sammen med Sparebanken Sør, et vellykket frokostseminar for våre samarbeidspartnere. Endelig kunne vi samles igjen etter halvannet år med koronarestriksjoner. Vårt forrige frokostseminar var kun dager før samfunnet stengte ned 12. mars 2020.

På agendaen stod:

  • Sparebanken Sør v/ Beate Haakestad og Tryggve Moe
  • Runar Sandefjord – Rikets tilstand v/ Morten Mathisen og Leif Gautestad
  • Vinnerkultur v/ Ole Gustav Gjekstad

Beate Haakestad (banksjef Sandefjord) og Tryggve Moe (banksjef bedriftsmarked) åpnet med å fortelle om etableringen av avdelingen i Sandefjord. De var godt fornøyde med kundetilgangen, men har selvsagt plass til flere, både privatkunder og næringslivskunder. Sparebanken Sør er den største banken i Agder og er på full fart fremover i Vestfold og Telemark.

Beate Haakestad og Tryggve Moe

Banken er Norges 3. eldste og er etablert i 1824!  Forvaltningskapitalen er på 140 milliarder og med en kjernekapitaldekning på 15,7% er banken godt rustet for fremtiden.  Vi er stolte av å ha Sparebanken Sør, i tillegg til Jotun AS, som generalsponsor.

Morten Mathisen og Leif Gautestad dro oss gjennom «rikets tilstand».  Morten kunne fortelle om god økonomikontroll og vekst i markedsinntektene. Vi har vært gjennom en vanskelig koronaperiode og det er derfor ekstra gledelig at vi kan fortelle om positive tall.  Etter en solid poengfangst i serieåpningen, var det ingen overraskelse at Leif kunne fortelle om veldig positiv spillegruppe og en fornøyd trener duo. Men han poengterte at vi enda ikke har møtt topplagene, så det er litt for tidlig å konkluder med om vi er en medaljekandidat eller en sluttspills kandidat.

Morten Mathisen

Til slutt holdt Ole Gustav Gjekstad et inspirerende innlegg om vinnerkultur. Hvor viktig det er at alle i gruppa jobber sammen og er lojale.  Vi er alle kulturbærere alle er kulturbærere.  Kulturen er i menneskene, ikke i veggene som noen påstår!  Skal du bli best er ikke godt bra nok!!

Good Is The Enemy Of Great

Ole Gustav Gjekstad

Takk til alle som stilte opp, samarbeidspartnere, foredragsholdere og vertskap Sparebanken Sør!