Kristoffer Stenberg Henriksen møter gamleklubben – Runar

Kristoffer Stenberg Henriksen møter gamleklubben

Etter å ha vært en meget trofast Halen-spiller i mange, mange år tok Kristoffer Stenberg Henriksen steget ut av det kjente og kjære og fulgte Haldens daværende kaptein Trym Bilov-Olsens tilbake til Tryms moderklubb Runar.  Det har vært et meget hyggelig bekjentskap for alle tilhengerne av Runar Sandefjord. 

Kristoffer fylte 30 år tidligere i år, så det er en meget rutinert spiller vi har fått tak i.

Det er to kamper som blir litt spesielle for meg denne sesongen, sa Kristoffer da vi fikk tak i han på telefon mens han var i full jobb med å male med Runar Sandefjords farge – Hvitt.  Det er kampen i Runarhallen i kveld og ikke minst returmøtet i Remmenhallen 20. februar neste år.

Selv om jeg nå spiller for Runar Sandefjord, bor jeg med kone og to barn på 3 og seks år fortsatt i Halden. Jeg er godt etablert i Malerfirmaet Odd Jansen & Sønn AS der jeg jobber i full jobb. Jeg er på jobb hver dag fra kl. 07.00 til kl. 13.30.

Det blir to treninger i Sandefjord hver uke samt kamper og jeg er på jobb hver dag fra kl. 07.00 til kl. 13.30, så jeg begynner å bli veldig godt kjent med å kjøre over fjorden med Bastøfergen.

Jeg er den eneste som var igjen av de lokale, etablerte i Halden Topphåndball, da jeg valgte å melde overgang til Runar.

Trym Bilov-Olsen fortalte mye positivt om Runar, og så langt har alt stemt.

Halden og Runar er ganske like i treningshverdagen, men jeg føler at Runar har lengre fartstid rent organisatorisk.

Jeg synes at jeg har fått den spilletiden jeg hadde forventet. Mange trodde nok at jeg skulle være en forsvarsspiller, men heldigvis har jeg også fått mye spilletid i angrepsspillet.

Kristoffer har vært med på alle de ni kampen som Runar så langt har spilt i serien, og så langt har han scoret 23 mål, så han vet absolutt hvor målet til motstanderne er. Bakover har han vist seg som en viktig brikke og selv om han er en tøff forsvarsspiller står han kun med 5 minuttere så langt! 

Kveldens matchsponsor er Bjørvik & Haugen AS – En trofast Runarsponsor gjennom mange år!