Kjære alle sammen – Runar

Kjære alle sammen

Når vi nå går inn i juleferie er tiden inne for en liten oppsummering av sesongen så langt.

Vi er vi godt fornøyd med det meste i denne sesongen- unntatt Koronapandemien som vi alle kjenner på kroppen.

Sport:

Vi er nå godt plassert på 3. plass på tabellen når håndballen tar EM-pause. Vi er foran egen målsetting, som var å komme på øvre halvdel på tabellen. Seier mot Tønsberg Nøtterøy i årets siste eliteseriekamp var viktig for oss, ift. å ta med oss den gode følelsen inn i forberedelsene til siste del av sesongen.

Vi har, som mange av våre motstandere, hatt en del skader og sykdom i løpet av høsten og vi har merket at vi har en tynn stall.  Av den grunn var det viktig å styrke stallen allerede nå og signeringen av Martin Lindell er vi derfor svært tilfreds med. 

Når seriespillet starter opp igjen 6. februar håper vi at alle skadde spillere er tilbake igjen og at vi kan ta fatt på siste del av sesongen med spillere i god form.

I mellomtiden får vi heie på Norge og Christoffer Rambo i EM😊

Økonomi:

Vi har som de fleste andre, hatt utfordringer med Koronapandemien.  Vi er derfor svært tilfredse med at vi kommer til å lande året i pluss.  Hva det endelige overskuddet blir er det litt tidlig å si, men at tallene har rett farge er vi dog helt sikret på!

Å ha en solid økonomi med god økonomistyring er avgjørende for at vi kan fortsette klatringen i håndball-Norge.

Arrangement:

Å ha et godt arrangement/gode rammer når vi spiller kamper i Eliteserien er viktig.  Vi har lagt betydelige ressurser ned på å utvikle arrangementet vårt og kamper i Runarhallen blir nå sett på som et av de beste kamparrangementene i eliteserien.  Vi har ikke tenkt å gi oss med det for ambisjonen å fortsette utviklingen fremover. Totalt er ca. 50 personer i sving når kampene avvikles.  Vi takker alle sammen for innsatsen de legger ned😊

Dessverre har Koronapandemien medført begrensinger i publikumsutviklingen, men vi håper og tror at vi etter kamppausen, igjen kan fylle Runarhallen.

Alt i alt er vi godt fornøyd med utviklingen av Runar Sandefjord og håper og tror at dette skal fortsette videre fremover!

Vi ønsker dere alle sammen en god jul og et riktig godt nytt år!