Fellestrening med Sandefjord Håndball – Runar

Fellestrening med Sandefjord Håndball

I dag kl. 16:00 – 18:00 i Runarhallen skal gutta ha sin andre fellestrening sammen med Sandefjord Håndball. Tidligere i sommer tok Leif kontakt med Einar Veierød for å se på muligheten til litt felles trening i sommer, og Einar var ikke vanskelig å be!

For et par uker siden var vi i Jotunhallen og da spilte vi 3 x 20 minutters kamper og i dag er det samme konseptet som gjelder.  Begge lag prøver ut ting de har trent på.  Det kan være offensivt forsvar, 7-6 spill eller annet.

Uansett er det god trening for begge lag og kanskje er det starten på mer samarbeide fremover?

Regner med at «treningskampene» starter litt før 16:30 og hallen er selvsagt åpen for publikum.

For to uker siden var gutta i Jotunhallen til felles trening med SH. I dag får vi besøk av gutta fra Burgården!