Sandnes HK – Runar

Sandnes HK

Vi har sett litt på sesongens nykommer, Sandes Håndballklubb.

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Daniel FallahinejadMålvaktLagt opp
Simen SagliLinjeUkjent
Simon LøgeKantspillerLagt opp
Ari HalldorssonLinjeLagt opp

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Martin PedersenBakspillerStavanger
Martin HellandKantspillerTiller
Leo LindbergetLinjeUrædd

Vi skal være ærlige å innrømme at vi ikke kjenner like godt til Sandnes som de øvrige lagene.  De overrasket nok en del da de vant 1. divisjon klart sist sesong.

Brødrene Henning Lea Knutsen og Tord Lea Knutsen blir de nok svært avhengig av.  Henning var fast inventar på Norges 2000 landslag og Tord var kaptein på 2002 landslaget.  Til sammen stod de for 256 scoringer av totalt 656 sist sesong og må nok være de som også i eliteserien står for brorparten av scoringene. 

Vi har sett litt på kampene de har spilt i det siste.  Sandnes har allerede spilt en NM kamp, og vant 37 – 21 over Varhaug. De har møtt nabo Ryger Håndball og det endte med seier 29 – 25. Før det spilte de i Skjærgårdslekene.  Her møtte de meget sterkt mostand og det endte med 4 tap.  26 – 38 mot Ribe-Esbjerg. 23 – 31 mot Team Tvis Holstebro, 24 – 35 og 26 – 30 mot Redbergslid IK.

Målsettingen til Sandnes er å beholde plassen, en målsetting vi synes er fornuftig. Vi tror at Sandnes vil få en tøff sesong.  Sluttspill blir veldig vanskelig, de må nok slåss for en kvalik-plass.

Vi har fått noen bilder av Sandnes (alle tatt av fotograf Nanco Hoogstad)