Håndball-weekend – Runar

Håndball-weekend

I morgen kl. 20:00 løper gutta ut på banen for å spille Elitekamp mot Kristiansand Topphåndball.

Det er ikke den eneste kampen Runar arrangerer i helgen.  I løpet av 3 hektiske dager arrangeres Runar Cup og 83 lag skal spille totalt 200 kamper.  Runar cup spilles er for barn og ungdom fra 12 til 16 år.

Det spilles kamper i Runarhallen, Bugårdshallen, Jotunhallen og Helgerød hallen.  Det er Runar som står for alt med unntak av i Helgerød hallen.  Der har HG Gokstad stilt opp og kjører hele arrangementet (takk for det).

Søndag er den store finaledagen og samtlige A-finaler spilles i Runarhallen og arenaen er rigget tilsvarende som for elitekampene.  Det blir lys, lyd og pyro som på en elitekamp, noe finalelagene vil sette veldig pris på.  Kanskje er det litt «skummelt» også!

Ifbm. kampen mot Kristiansand håper vi at mange av deltakerlagene kommer og hjelper oss til å lage en skikkelig håndballfest.

Håper også at mange av dere håndballinteresserte Sandefjordinger benytter anledning til å se både håndballglede og gode prestasjoner, både i Runar Cup og Elitekampen!

Vi gleder oss til en skikkelig håndball-weekend!!

Les mer om Runar Cup i linken under

https://www.runarcup.no/