Runar Sandefjord – Sandefjord Håndball Torsdag kl. 16:30 i Runarhallen – Runar

Runar Sandefjord – Sandefjord Håndball Torsdag kl. 16:30 i Runarhallen

I morgen spiller gutta treningskamp mot ingen ringere enn Sandefjord Håndball i Runarhallen. Lei av dårlig sommervær eller bare lysten til å se litt topphåndball igjen! Da anbefaler vi dere til å ta turen til Runarhallen og få en første «titt» på våre nykommere.

Det blir også spennende å se på våre gode naboer som vel må regnes som favoritt i første divisjon. Selv om de har litt tynnere stall er det fortsatt mange gode håndballspillere i Bugården!

Anders Teige Bøe (øverst til venstre), Frederik Torp (midten øverst). Fredrik Urquizo Venemyr (øverst til høyre), Kasper Sjursen Syversen (midten venstre), Øyvind Varpe (midten midten), Brage Skomedal Nilsen (midten til høyre) og Tord Lea Knutsen (underst)