Oppsummering av Skjærgårdslekene – Runar

Oppsummering av Skjærgårdslekene

Med både Tobias Rivesjø og Kasper Sjursen Syversen ute, måtte vi gjøre en del forsvarsendringer.  Når i tillegg både Kristoffer Henriksen og Kenny Ekman ikke lengre er Runarspillere, så var det «tynt» med 3’ere i helgen. Martin Lindell ble flyttet inn sammen med Sander R. Myklebust utgjorde derfor grunnoppstillingen i midtforsvaret vårt.  Ungguttene Ørjan Gudmundsen og Trym Bjåland-Tonning fikk også rikelig med spilletid i midtforsvaret.

Kampene mot Falk Horten (seier 28 – 26) og Grenland (seier 32 – 31) er det ikke så mye å skrive om.  I begge kampene manglet gutta innsats, tempo og presisjon. Samtlige spillere fikk prøve seg og vi rullerte godt med laget. Men uansett var presentasjonene totalt sett under pari.

Det var nok en del som holdt Haslum HK som favoritter i finalen, ihvertfall de som hadde sett kampene mot Falk og Grenland. Med Felix Lunde tilbake fra skade og Stig Tore Moen Nilsen med for fullt, er det et vesentlig sterkere mannskap Haslum har nå, enn forrige sesong.

Men motstand mot lag fra samme divisjon gjorde tydeligvis en del med motivasjonen og det var et helt annet Runar lag som entret banen i finalen.  Lagene fulgte hverandre frem til de siste 10 minuttene.  Da dro våre gutter i fra med 4 mål og kunne gå til pause med en 17 – 13 ledelse.

En forrykende start på andre omgang og etter 10 minutter var vi foran med 10 mål.  På det meste var vi 12 foran. Da kampen var avgjort, benyttet begge lag muligheten til å la unggutta slippe til de siste 10 minuttene og kampen ebbet ut med 32 – 24 seier til Runar.

Christoffer Rambo ble kampens suverene toppscorer med 10 mål på 14 skudd.  Frederik Torp hadde sin beste kamp i Runar målet og endte opp med en redningsprosent på 47 % (15 redninger på 32 skudd)   Runars målscorere i finalen: