Halden Topphåndball – Runar Sandefjord Søndag kl. 18:00 – Runar

Halden Topphåndball – Runar Sandefjord Søndag kl. 18:00

Søndag er det ut på tur igjen for gutta.  Da tar vi Bastøfergen over til Moss og Trond Glemming kjører oss ned til Halden.

Der møter vi et hjemmelag som ligger noen plasser over oss på tabellen etter 4 poeng på 4 kamper. Og det er ikke hvilke som helst lag de har møtt, eller hva synes dere om disse resultatene.

  • Runde 1              ØIF Arendal – Halden Topphåndball        29 – 30
  • Runde 2              Halden Topphåndball – Drammen HK     21 – 29
  • Runde 3              Kolstad – Halden Topphåndball                 35 – 22
  • Runde 4              Nærbø – Halden Topphåndball                  29 – 30

Poengene er da tatt borte mot både ØIF Arendal og Nærbø.  To virkelige imponerende seire.

Halden er et lag vi virkelig er imponert over.  Til tross for at de stort sett hver sesong, mister en rekke nøkkelspillere, har de en imponerende tendens til å treffe meget godt med nykommerne.  Det samme ser ut til å ha skjedd denne sesongen også.  Fjorårets storspillende Truls Erik Grøtta forsvant til Sverige, og erstatteren Mikkel Madsen har hittil i sesongen vært meget god.

Det har også linjespilleren Jonas Neve Byrresen og bakspillerne Jørgen Jansrud og Thomas Stenersen gjort. Halden har også et godt målvaktspar i Nicolai Neupart og Jonas Stenersen.

Legenden Kristoffer Stenberg Henriksen gikk som kjent tilbake til moderklubben Halden etter et par sesonger hos oss.  Kristoffer er utvilsomt en av ligaens beste forsvarsspillere, men har vært skadet (nesebrudd).  Hvorvidt han er klar til søndagens kamp er pt. uvisst.

Det samme gjelder våre tre sentrale spillere Christoffer Rambo, Martin Lindell og Sander Rogne Myklebust. Nå gikk det jo bra mot Kolstad uten dem, men det er klart at vi har færre valgmuligheter, med 3 sentrale spillere ute.

Nytt av året er at «bunkersen» Remmenhallen er byttet ut mot Tistedalshallen, noe jeg tror alle bortelag er godt fornøyde med.  

Haldens trener Jan Thomas Lauritzen (hovedtrener) uttaler følgende før seriestart

Forventninger til laget i kommende sesong er at vi skal være med å krige om en sluttspillplass. Ønsket er å spille god og underholdende håndball hvor vi håper å være laget som kan overraske. Syns vi har fått noen nye gode spillere inn, og nå i starten har det sett fint ut. Vi har gode defensive kvaliteter som vi ønsker å utnytte i form av hurtig kontra og ankomstspill.

Dersom vi skal få med oss poengene hjemover, må vi spille med samme innsats og tæl som mot Kolstad og vi reiser bortover, men den ambisjonen!