Drammen HK – Runar Sandefjord Lørdag kl. 18:00 – Runar

Drammen HK – Runar Sandefjord Lørdag kl. 18:00

Lørdag er det duket for et klassisk oppgjør når gutta reiser til Drammen for å møte et hjemmelag som har imponert hittil i sesongen.  Frem til forrige serierunde har de toppet tabellen hele sesongen. Tapet mot Kolstad medførte riktignok at de måtte gi fra seg tabelltoppen til nettopp Kolstad.

15 poeng etter 9 kamper betyr at de er 4 poeng foran våre gutter, så vi må nok vinne lørdag for å ha et realistisk håp om å komme foran DHK på tabellen til slutt.

Følgende endringer har DHK hatt i A-stallen før denne sesongen.

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Gøran SørheimPlaymakerLagt opp
Sindre Aho (i oktober)PlaymakerMT Melsungen
Oskar OlafssonBakspillerLagt opp
Markus NivaKantspillerLagt opp
Ola RomsaasBakspillerKjelsås

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Robert SigurdarsonBakspillerIB Vestmannaeyar
David Walstad HaugstvedtBakspillerROS
Sondre SkovliBakspillerROS
Nikolai MoePlaymakerFjellhammer
Emil HanssonHøyre kantViking TIF
Oscar Larsen SyvertsenMålvaktHaslum HK

DHK har mistet mye rutine i legenden Gøran Sørheim og forsvarsgeneralen Oskar Olafsson. I tillegg har skadeforfulgte Ola Romsaas gått til moderklubben Kjelsås.  Disse er erstattet med yngre gode og lovende spillere samt at noen tidligere nøkkelspillere er for fullt tilbake etter skade.

Før sesongstart skrev vi at Nikolai Moe er tilbake etter et par sesonger i Fjellhammer og vil sammen med Sindre Aho styre spillet. Nå har Aho nylig gått til det tyske storlaget MT Melsungen, så enda mer ansvar er på unge Moe sine skuldre.

Islandske Robert Sigurdarson er hentet inn som ny forsvarsgeneral etter Oskar Olafsson.

Tidligere Runar målvakt Oscar Larsen Syvertsen vil sammen med Andreas Myhr Björkman vokte buret denne sesongen.  Det blir spennende å se om Oscar tar nye steg, potensialet er det ingen tvil om!

Selv om stallen er tynnere, er det mye kvalitet i dagens DHK mannskap.  Bakspillerne Hermann Gabriel Vildalen og Trym Korperud Johansen har begge et svært høyt nivå, det samme har Viktor Petersen Norberg på motsatt side.  Har disse dagen, vil de fleste lag slite. 

Vi må også være forberedt på å løpe mye og fort.  DHK kommer i et voldsomt tempo, der særlig kantene Ola Hoftun Lillelien og Kristoffer Raastad-Hoel har en fart som slår de fleste…

Vi reiser til Drammen med mest sannsynlig fullt mannskap. Den lille pausen vi har hatt, har gjort godt for noen slitne kropper!

Håper at mange Runar supportere tar turen til Drammen. Alltid godt for gutta å få støtte fra tribunen.