Runar Sandefjord – Nærbø Søndag kl. 16:00 – Runar

Runar Sandefjord – Nærbø Søndag kl. 16:00

Kampene mot Nærbø blir alltid tette, fartsfylte og sjeldent avgjort før de siste minuttene, noe vi tror også vil skje denne gang.  

En ekstra motivasjonsfaktor for våre gutter er at dette er første møte mellom lagene siden semifinalen i European Cup i april.  Og det dobbeltoppgjøret ble avgjort med straffekast og protester!  Men dette er historie nå, her er det 2 poeng som gjelder.

Før sesongen har Nærbø hatt følgende utskiftninger i A-stallen

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Gustav HalvorsenVenstre kantBodø
Andreas LervikPlaymakerBergen Håndball
Even PenneVenstre kantViking TIF
Jesper EdlandBakspillerBodø HK
Lars Thomas LineHøyre kantBodø HK
Mike Würtz LønneLinjeLag opp

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Jesper RøislandHøyre bakspillerRyger
Marius OlsethVenstre kantEgen stall
Lars Thomas LineHøyre kantEgen stall

Selv om Nærbø har mistet noen spillere, så er alle de sentrale spillerne fortsatt med.  Nærbø er som vanlig en av klubbene som har høyest kontinuitet, noe de vil profilere på.

De har god bredde i stallen og har stort sett dobbelt dekning på samtlige plasser.  I tillegg er ikke unggutta så unge lenger! Nærbø har et veldig jevnt besatt lag, uten de store stjernene.  Men de har mange spillere å «ta av». 

Hele 18 spillere har notert seg i målprotokollen denne sesongen og det er flest i ligaen (vi har 13 spillere). Forrige sesong startet de serien svakt, men etter at Andreas Horst Haugseng returnerte fra Elverum i januar, ble resultatene svært solide.

Trener Rune Haugseng sa følgende før sesongen startet:

Vi har som mål å få utvikle spillerne individuelt videre, slik at vi som lag kan prester på enda høyere nivå. Kanskje det vil bli en jevn serie bak Kolstad, der vi kan henge med og kjempe oss inn i sluttspill, som er vårt mål. Ellers er vi glade for å få muligheten til E-cup, noe som gir oss og publikum mye.

Hva trodde vi om Nærbø før sesongen – Vi skrev: Unggutta har blitt voksene og de fyller stadig på med noen av landets største talenter.  Vi tror at tiden nå er inne for å ta steget opp på pallen og tror at Nærbø vil stikke av med bronsemedaljen etter suverene Kolstad og Elverum!

Hva så med oss selv? Vi har hatt godt av den lille pausen som har vært.  Noen av våre sentrale spillere har fått fikset noen småskader og vi har i skrivende stund alle spillerne spilleklare! Og det er første gang denne sesongen.