Runar Sandefjord – Fjellhammer Onsdag kl. 18:30 – Runar

Runar Sandefjord – Fjellhammer Onsdag kl. 18:30

Fjellhammer har hatt en ganske tøff start på sesongen og ligger på 12. plass på tabellen med 7 poeng på 11 kamper.  Dette er nok en del svakere enn trenerduoen Robert Hedin og Glenn Solberg hadde sett for seg før sesongen startet.

Vi forventer at Fjellhammer etter hvert vil klatre litt på tabellen, da de har et mannskap som absolutt bør være med å kjempe om en sluttspills plass.  De har to storscorere i Eirik Køpp (venstre bak) og Mirko Vicentijevic (midt bak) og rutinerte Vegard Bakken Øien i mål.  I tillegg har de en rekke unge talenter.

Fjellhammer hadde følgende endringer i laget foran denne sesongen.

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Sondre GjerdalenLinjeØIF Arendal
Loke Peter BrasenMålvaktKRS topphåndball
Simen SøgaardHøyre kantElverum
Kasper Sjursen SyversenLinjeRunar Sandefjord
Alexander MitrovicBakspillerDessau-Rosslau HV06
Nikolai MoeBakspillerDrammen HK
Eivind JohannesenLinjeLagt opp
Jacob MoenBakspillerElverum

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Henrik Hartz HagenBakspillerRos IL
Amadeus HedinBakspillerLemvig-Thyborøn Håndbold
Magnus SolbergBakspillerRos
Asgeir Snær VignissonBakspillerOV Helsingborg
Morten LinderKantspillerHaldenTopphåndball
Besard HakajLinjeGWD Minden
Hans Gran Nordstrand IF
Morten Staxrud HolmgrenBakspillerEgen junioravdeling
Jens Holter Egen junioravdeling

De «viktigste» endringene var:

Kasper Sjursen Syversen og Sondre Gjerdalen på linja er erstattet av tidligere landslagsspiller Besard Hakaj. Besard har vært skadet og har enda ikke fått sin debut for laget.

Den tidligere Runarspilleren Amadeus Hedin er gjenforent med sin far, treneren Robert Hedin.  Islandske Asgeir Snær Vignisson skal erstatte fjorårets toppscorer Alexander Mitrovic på høyre bak.

Robert Hedin (hovedtrener) uttalte følgende før seriestart:

Vi har många nya spelare som vi önskar få in i laget. När allt är på plats så har vi ett lag som ska klara och ta sig till slutspel och klara några överraskningar där.  

Hva skrev vi om Fjellhammer før sesongstart?  Det er litt vanskelig å forutse hvor gode Fjellhammer blir.  Fjorårets sesong ble avsluttet meget sterkt, og de presset Elverum over 3 kamper i sluttspillet. Elverum var faktisk litt heldige som ikke ble slått ut.  Da viste Fjellhammer et nivå, som var meget høyt. Vi tror ikke de vil holde det samme høye nivået hele kommende sesong.  De vil muligens bruke litt tid på å få spilt inn nykommerne.  At de skal være med å kjempe om en sluttspillplass, er vi rimelig sikre på og tipper Fjellhammer et eller annet sted mellom plassene 7-12.