Runar Sandefjord – Halden Topphåndball – Runar

Runar Sandefjord – Halden Topphåndball

Onsdag får vi besøk av vår tidligere lagkamerat Kristoffer S. Henriksen og hans Halden Topphåndball.

Vi har hatt en trøblete start på nyåret og onsdagens kamp er en kamp vi Må vinne dersom vi skal havne på topp 4.  Periodevis har vi spilt meget godt håndball, men har hatt litt for mange perioder med for mye feil.  Klarer vi å sy sammen en god kamp, kan vi slå hvem som helst.

Halden ligger i skrivende stund på 7. plass på tabellen, 3 poeng bak oss.  Seier mot Halden og vi er rimelig sikre på at vi vil ende foran dem til slutt, mens de er fullt med dersom de skulle ta med seg 2 poeng over fjorden.

Halden er et lag uten de store stjernene (som vanlig), men trener Jan Thomas Lauritzen har et jevnt besatt lag uten store svakheter.  Toppscorer er Playmakeren Mikkel Madsen, men også sidebackene Jørgen Jansrud og Benjamin Holm, vet hvor målet står.  I forsvar styres det meste av forsvarsgeneral Kristoffer Stenberg Henriksen.  Han er sikkert topp motivert for å spille foran mange kjente i Runarhallen.

Med unntak av langdisskadde Christoffer Rambo har vi p.t. fullt mannskap (bank i bordet!!) og vi kan love et Runar-lag som vil «slåss» for poengene.

Vi ønsker å ta et samfunnsansvar å invitere alle som IKKE er på vinterferie til:

  • GRATIS Elitekamp i Runarhallen
  • GRATIS pølser til alle barn under 18 år – Runar Håndball sammen med Fatland spanderer
  • Hoppeslott for barna

Det er mange som sliter med dårlig råd og eller ikke har anledning til å reise bort, og dette er vårt lille bidrag til dem😊