Sivert Jonson Tryggestad – Ny Runar spiller – Runar

Sivert Jonson Tryggestad – Ny Runar spiller

Vi er glade for å kunne presentere Sivert Jonson Tryggestad som ny Runarspiller.

Skigutten er et av landets største målvakts talenter og spiller i dag i Follo HK. Sivert har en «enorm» rekkevidde og har vært fast på 2002 landslaget.

Sivert har skrevet en 2 års avtale med Runar Sandefjord

Vi stilte Sivert noen spørsmål:

Hvorfor har du valgt å skrive under for Runar Sandefjord? jeg valgte å skrive under for Runar Sandefjord fordi det virker som en seriøs og profesjonell klubb. Runar har gjort det bra i toppen av eliteserien i flere år og det virker som et bra keeper team. Alt i alt tror jeg Runar er en klubb jeg tror jeg kan utvikle meg videre.

Hva tenker du om Runarlaget? Jeg har spilt sammen med noen av dem på landslaget 2002, og hørt og sett mye bra om gruppa. Gleder meg til å møte resten dette tror jeg blir bra!

 Hvordan tror du det vil være å få Bjarte Myrhol som hovedtrener? Jeg ble først skuffet når jeg fikk vite at Leif Gautestad ikke skulle være med videre. Når det er sagt tror jeg ikke det finns ett bedre alternativ enn Bjarte Myrhol. Jeg gleder meg til å bli kjent med han.

Hva er dine ambisjoner som håndballspiller? jeg har en drøm om å nå den store scene både nasjonalt og internasjonalt.

Litt fakta om Sivert:

  • Født:                          20.10.2003
  • Høyde:                      201
  • Klubb :                      Follo Håndball
  • Moderklubb:           Ski Håndball

Landslag:

  • Landslag menn junior                  30
  • Landslag menn ungdom              9