Oppkjøringen fortsetter – Runar

Oppkjøringen fortsetter

I morgen reiser gutta til Lørenskog for første kamp i Fjellhammer Cup.  Våre kamper er:

16. augustFredag18:00FjellhammerRunarLørenskoghallen
17. augustLørdag18:00RunarElverumLørenskoghallen
18. augustSøndagPt. ukjentRunarPt. ukjentPt. ukjent

Søndagens kamp blir mot den andre pulja som består av Drammen HK, Halden Topphåndball og Bækkelaget Håndball Elite. Vinnere av puljene møtes, nr. 2 møtes og nr. 3 møtes.

Vi reiser til Fjellhammer med god selvtillit etter forrige helgs kamper.

Kort referat fra forrige helgs kamper i Follo-Cup

Den første kampen mot Fjellhammer klarte vi å tape 33-32 etter at vi ledet 28-20 13 minutter før slutt.  Vi må nok innrømme at noen av spillerne nok trodde at seieren var i boks og løsnet litt på gasspedalen. Men uansett skal Fjellhammer ha kred for at de aldri gav opp og fikk belønning for det.

Basert på fredagens «kollaps» mot Fjellhammer, var det nok en litt spent trenerteam i Bjarte og Einar som gikk løs på lørdagens kamp mot Elverum.  Og etter 2-8 etter få minutter var det vel mange som tenkte at her blir det enkel match for Elverum.

Men gutta tråkket skikkelig til og spiste om Elverums ledelse mål for mål, og til pause var vi faktisk foran med 17-15. I andre omgang fortsatte gutta det gode spillet og ledet stort sett med 2-4 mål hele veien.  På slutten ble det dog jevnt og Elverum kom ajour på 30 – 30.  Kasper Haugen Furu ble matchvinner med 31-30 i siste sekund.  Dette er faktisk vår første seier mot Elverum siden 2012/13 sesongen.

Greit det var bare en treningskamp, men uansett var det deilig å bryte «forbannelsen».

Den siste kampen, mot Drammen HK, begynt akkurat som mot Elverum.  Vi kom fort under 2-8 og Bjarte måtte ta time-out.  Mål for mål knappet vi inn og Drammen HK var kun 1 mål foran til pause.  Lagene vekslet så på å lede, før Drammen HK igjen fikk en luke og ledet 27-23 10 minutter før slutt.  En skikkelig langspurt og vi var foran med 2.  Drammen tok igjen et mål, men vi dro i land en 35-34 seier.

Trenerteamet var veldig godt fornøyd med helgen.  Dette var våre første kamper siden sesongen tok for nesten 4 måneder siden (17. april).